Grundkurs i Iyengaryoga “NYBÖRJARE”, Södermalm

Vill du bli smidigare, förbättra din kroppskontroll och koncentrationsförmåga? Då är Iyengaryoga något för dig! Iyengaryoga använder kroppen som redskap för att jobba med medvetandet. Redan efter ett par pass kommer du att märka en förändring i kroppen. Med en regelbunden praktik kommer även förändringarna i sinnet.

Både lämplig för dig som är helt nybörjare och för dig som har utövat andra yogaformer och är ny till Iyengaryoga. Den här kursen passar för dig som aldrig har gjort Iyengaryoga tidigare. Under lektionen lär vi ut grunderna i yoga enligt Iyengar metoden. Du får öva upp din styrka, smidighet och balans, men även uthållighet och fokus. Du måste gå en nybörjarkurs innan du börjar på nivå 1. Ibland kan det vara fördelaktigt att gå nybörjarkursen flera gånger. Det gör att du fördjupar dina kunskaper och blir trygg i ditt yogautövande. Kom ihåg att yoga inte handlar om prestation och avancemang utan om närvaro och inre balans. Du tränar yoga barfota i mjuka bekväma träningskläder. Yogamatta och allt annat material finns att låna.

måndagar 19.15

tisdagar 17.45

onsdagar 7.30-8.45 & 19:15

torsdagar 7.00-18.15 ONLINE!

Det är max 10 deltagare i varje kurs och du får personliga instruktioner och mycket uppmärksamhet under passen. Om man missar sin kursdag kan man ta igen på annan klass och dag. Man använder sina antal gånger under terminens gång och kan byta dag och klass som man vill.

Varje vecka har vi ett nytt tema: ståpositoner, sittande, bakåtböjningar, restorative/Pranayama.

Läs mer om kursen här!

Svetlana Lundqvist