Anpassad Yoga

En klass för dig som behöver specialanpassning i yogan då du tex. haft skador, upplever att du är väldigt stel eller har dålig balans! Du får individanpassad hjälp med att utföra ställningarna efter dina förutsättningar. Vi jobbar lite långsammare än på de andra passen och ger dig möjlighet att göra de ställningarna som behövs för dagen. Gruppen är liten och du får ta mycket plats! Just nu kör vi inga klasser i anpassad yoga pga brist på intresse.

Sagt om den Anpassade Yogan

Det här passet passar alla som vill lära känna sin kropp och ”komma förbi” sina begränsningar. Du tränar upp ett nytt tänk när det gäller aktivitet,styrka, medvetande och vila. Allt detta under ledning av kunnig instruktör som lär dig att ”hantera yogan” så att den ger maximal effekt för dig.
Kristina 63 år

Till dig som fått Fysisk Aktivitet på Recept (FaR)

Den anpassade yogan är lämplig för dig som inte är van att medvetet använda din kropp. Vi hjälper dig öva upp din kroppskännedom och komma igång med fysisk aktivitet. Du har möjlighet att prova på gratis och får sedan 10% rabatt på ett klippkort till den Anpassade Yogan. Maila oss på info@yogena.se innan du kommer första gången!